Roomie MULTIBORD
Roomie MULTIBORD
Roomie MULTIBORD
Roomie MULTIBORD

Roomie MULTIBORD

Roomie MULTIBORD

HMI nr.: 119958 Varenr.: 8000

Roomie
- En ekstra hånd til både personale og borger

Roomie er et helt unikt multibord, tænkt og designet af sunhedspersonale til sundhedspersonale.

Bordets form og funktioner understøtter personalets behov for fleksibilitet og korrekt arbejdsstilling, i forbindelse med dokumentation og borgernær pleje.
Samtidig gør Roomie borgere mere selvstændige, da de nemt kan mobilisere bordet og benytte det henover seng, kørestol eller lænestol f.eks. i spisesituationer eller ved andre aktiviteter.

Hygiejne & Arbejdsmiljø
Roomie er designet med fokus på høj hygiejne og optimalt arbejdsmiljø. Alle overflader er lette at rengøre og tåler desinfektion Bordet er let at højdejustere og nemt at mobilisere.

Miljø & Levetid
Roomie er et dansk design beskyttet produkt, hvorfor kvaliteten er i top og miljøbelastningen er reduceret til et minimum.
Designet er skabt med henblik på lang levetid, hvorfor sliddele som eks. bordplade og hjul let kan udskiftes, frem for at hele møblet kasseres. Bordet demonteres let, så delkomponenterne hver især kan sendes til genanvendelse (75%) eller bortskaffelse (25).

Design & Funktion
Roomie er et stabilt og funktionelt møbel - som har gennemgået grundige slid, brugs og hygiejnetest. Det hjemlige design giver et let og moderne udtryk der passer på en sengestue, såvel som i en privat stue.

  • Mål bordplade: 56 cm x 66 cm
  • Højde/justering: 69 cm - 105 cm (Højden reguleres let via fjerdersplit)
  • Vægtbelastning : 20 kg
Her finder du Produktblad på Roomie MULTIBORD.